Helpynet

A Helpynet Őrangyal Téged is megvéd!

Okostelefon alkalmazás a sikeres bűnmegelőzés szolgálatában

2015. augusztus 25. - urbanvick

Ugye mennyivel hasznosabb tud lenni a bunkofonnál egy okostelefon? Van rajta GPS, Skypolhatunk szeretteinkkel, sőt, élvezhetünk az internet által kínált számos további előnyt is. Az okostelefonok megjelenésével azonban a hasznos, vagy szórakoztatási funkciók mellett a közösségi bűnmegelőzés is szárnyra kapott.

shutterstock_182035283.jpg

Képzelj el egy világot, ahol a szülők biztonságban tudhatják a gyermekeiket, családokat, akik tudják, hogy számíthatnak egymás rövid időn belül érkező segítségére. Gondolj emberekre, akik szívükön viselik városuk biztonságát. Túl álomszerű? Azért dolgozunk, hogy a Te életedben is valóra váljon!

Csak egy érintésre van a segítség!

Akár azonnali segítségre van szükséged, akár egészségügyi problémád van, vagy gyanús alakokat észlelsz a környéken, kérésedre a rendszer SMS-ben egy, e-mailben több családtagot, ismerőst értesít. Kapcsold be a GPS-ed, hogy szükség esetén a pozíciódat is el tudd küldeni! Nyomd meg a SOS gombot, és érkezik a Helpynet Őrangyal! 

Nem csak egy okostelefon alkalmazás. Engedd, hogy megmentsen, ha…

  • követnek az utcán, ha épp kiraboltak, vagy egy verekedés kellős közepébe kerültél.
  • egészségügyi jellegű a problémád, és regisztrációnál megadod a vércsoportod, esetleges krónikus betegségeid, gyógyszerérzékenységed, egy rablás, támadás során bekövetkezett sérülés esetén életmentő lehet. 

 Minél többen vagyunk, a biztonság annál közelebb jön hozzánk

A szolgáltatáshoz való csatlakozással az utazási irodák nyomon követhetik utasaikat, de önkormányzatok, biztonsági cégek is csatlakozhatnak. A csatlakozásról folyamatosan folynak a tárgyalások a hatóságokkal, önkormányzatokkal. A mentőket, rendőröket is hívhatod ezzel az okostelefon alkalmazással.

Ne menj a veszélyzónába! Ha számodra ismeretlen településen jársz, és az ott élők feltüntették a veszélyes utcákat, az a Te készülékeden is meg fog jelenni, és így nagy ívben elkerülheted az adott területet.

Célunk, hogy biztonságban tudd a családod, ismerőseid és saját magad is. Gyere, hozzunk létre együtt nagyobb közbiztonságot!

Töltsd le Te is ingyenesen, és szerezz bővebb információkat a Helpynet okostelefon alkalmazásról, itt!

Bemutatkozó videónkat ide kattintva nézheted meg!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helpy.blog.hu/api/trackback/id/tr387732508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása